Over ons

Ontstaan uit een familie van decorateur-meubelmakers werd Finishing Touch opgericht midden jaren ’80. Zoals onze naam het ook laat begrijpen, wil Finishing Touch professionele ondersteuning bieden bij de raamdecoratie aangezien dit essentieel is bij de finale afwerking van elke ruimte.

Deskundig advies, een precieze opmeting en vlekkeloze plaatsing zorgen ervoor dat de raamdecoratie net die gewenste sfeer brengt die u voor uw interieur voor ogen had.

Tal van binnenhuisarchitecten en ontwerpers vertrouwden ons reeds hun raambekledingopdrachten toe. Dit zijn voornamelijk particuliere woonsten, winkels, horecazaken en openbare ruimtes in heel België maar ook in het buitenland waar het Belgisch vakmanschap van onze sector en de interieursector in het algemeen hooggewaardeerd zijn.

Ook particulieren hebben inmiddels de weg naar Finishing Touch gevonden.

Kwalitatieve producten, professioneel advies, jarenlange ervaring en een persoonlijke dienstverlening zijn onze sterke troeven naast de nadruk die we willen leggen op een eerlijke verhouding tussen kwaliteit en prijs.

Realisaties

Contact

Naam
Bedrijf
Email
Telefoon
Opmerkingen
Woonplaats

Particulier
B2B: Interieurarchitect /-ontwerper
B2B: andere